DB 51 80 22-41 383-6   Bm234        Tillig    01346 set

A készletből másodikként veszem ki a következő kék-bézs festésű kocsit. Az ugyancsak másodosztályú, fülkés személyvagon, az előzővel mindenben megegyezik, csupán a pályaszáma más.

Ezen a modellen és megtaláljuk az aprólékosan kidolgozott alvázszerelvényeket. A középtájon kifogástalan a tamponozás is.

Apró keserűség, hogy a végeken már elfogyott a türelem. Az ajtónál kicsit "szőrös" a festés, ami elégtelen maszkolásra utal. Valószínűleg itt egy kicsit több festék került a munkadarabra, mint megszokott, mert a dolgozó ujjlenyomata ott is maradt az első ablakközön. Ez sajnos óriási hiba, ha azt nézzük, hogy egy 99-109 eurós készletről beszélünk.

Itt szembesülhetünk a finom kivitelű iránytáblával és természetes öröm, hogy a szetten belül ennek a kocsinak is azonos viszonylatra utal a felirata.

Ez a fotó inkább a belvilágba enged bepillantani. TT méretben külön öröm, ha figyelmet fordítanak a belső berendezésre is. A méreteket és arányokat nézve ide akár beragaszthatunk pár ülő figurát is, ráadásul a lábak csonkolása nélkül. Sőt a festéssel is bíbelődhetünk. Ügyesebb modellező akár fotókat is elhelyezhet a fülke falán...