TEE DB 61 80 18-80 119-0   Apümh121 (Apmz121)       Tillig set    kat. sz.: 01479

Bevallom férfiasan, hogy komoly logisztikát igényelt a készlet fotózása, majd a képek kiválogatása és sorrendbe rendezése. Ugyanis ez úgy történik nálam, hogy egy nyugodt délutánon nekiállok fotózni. Ilyenkor előkerülnek a még fel nem dolgozott modellek és amolyan "nagyüzemben" végigfotózom őket. Ezután kerül sor a szoftveres utómunkára, ami során a sok képből kiválasztom a legjobbnak tűnőt, kicsit szerkesztek rajtuk, képkivágok, nagyítok, kicsinyítek, majd aztán szisztematikusan elmentem őket egy-egy adott névcsoporton. Amikor sok egyforma, legalábbis a távlati képeken nagyon hasonló modellel van dolgom, akkor bizony gondban vagyok, hogy ténylegesen az egyazon modellről készült, több nézetet mentsem egy kategóriába. Így jártam most is, amikor a készletben 2-2 kocsi teljesen megegyezik és csak a nagyítások segítenek a megkülönböztetésben. De bízom benne, hogy ezúttal (is) sikerült.

Tehát a termes kocsi második darabjához értünk, ami párjával és egy fülkéssel közösködik a 01479-es készlet sztiroldobozában.

Az oldalszámozás bizonysága szerint csupán két számot kellett "átütni".

Az iránytábla már a 7-es kocsira utal. Azt ne kérdezze senki, hogy a 6-os hova lett! Bízom benne, hogy a kilátókocsi száma lenne, ami egyszer talán majd kikerül a Sebnitz-i gyárból.