Filmek és TV műsorok

Ezen a lapon mindig friss információkat fogok közölni az éppen aktuális, vasúti filmes munkáimról.

 

Ezt a tevékenységet is a vasútmodellezés, azon túl a közben "kifejlődött" vasútszeretet okán folytatom. Lehetőségem adatott arra, hogy a Magyar Televízió m1 csatornáján futó KUPÉ magazint rendezhessem, fényképezhessem.

2008. áprilisától igen sok eseményen vehettem részt és ezekről számos felvételt készítettem, melyeket már láthattak a kedves nézők a televízióban.

Persze az ilyen irányú munkáim messze nem közelítik meg nagy példaképeim életművét, de büszkén vállalom a kritikát, ezért teszem közkinccsé a produkciókat.

2008.08.19.

Jelenleg két filmem fut a Railfilm Contest 2008, vasúti filmfesztiválon. Ha bárki, aki idelátogat és kíváncsi a filmekre, akkor

a Keszthelyi Vasútmúzeum terepasztaláról készült opust nézheti meg ITT

 

Amennyiben a Székely gyors 2008-as útjáról készült rövidfilmet szeretné megnézni a kedves látogató, akkor klikkeljen IDE

 

A filmekre lehet szavazni a kisképernyő melletti csillagsoron.

Köszönöm az érdeklődést.

 

2008.09.22.

A fenti két filmem sorrendben az 5. és a 6. helyezést érte el a Railfilm Contest 2008-on. Köszönöm mindenkinek, aki a szavazatával erősítette ezeket a pozíciókat.

 

 

A KUPÉ vasúti magazin eddigi, összes adását ITT lehet megtekinteni. Helyesbítek, mert 2009. augusztusától érdekes módon az utolsó pár adást már törölték a Videótárból. Sebaj, hiszen pár hét és rendelhető lesz a teljes évad DVD-n.

 

2009.03.15.

A soron következő KUPÉ magazinról még nincs információnk sajnos. A Duna TV-vel folytatott tárgyalások szerint 2009. nyarán 10 részt fognak leadni, heti rendszerességgel, de ez a konstrukció még képlékeny.

Éppen ma egy éve ment adásba az első Kupé.

 

2009.08.16.

Minden bizonnyal az utolsó bejegyzést írom az adásmenet előtt. Megszületett a szerződés a Duna TV-vel. Ezek szerint a KUPÉ 2009-es évadja augusztus 20-át követő, 3. héten belül lesz látható a tv adón. Az első adások már összeálltak, a magazin műsorvezetője Mucsányi János lesz, akit a Gazdakör c. programból ismerhetnek a nézők. A magazinhoz teljes új arculat, főcím és zene készült, igyekezve megfelelni a befogadó média és a kor elvárásainak.

Remélem, hogy a műsor és a vasút rajongói megtalálják számításukat.

 

2009.08.26.

Legfrissebb: 2009. október 2-án indul útjára a 10 részes KUPÉ. Aznap 17:00-kor lesz látható az első adás.

 

2009.10.02.

Elindult a KUPÉ!!!!

ITT a link: MŰSOROK