Kapcsolat: tothg@citysound.hu  
ALKATRÉSZBÁNYA  

Itt mindenki kedvére böngészhet az évek során felhalmozódott alkatrészeim között. Ha megtetszik valami, akkor

e-mail-ben kérek érdeklődést.

            FŐOLDAL | GŐZMOZDONYOK | DÍZELMOZDONYOK | VILLANYMOZDONYOK | SZEMÉLYKOCSIK | TEHERKOCSIK

Tisztelt Látogató,

 

Az alkatrészek kínálata minden esetben a szerviz működése során felhalmozódó, a napi igények mellett elérhető készletekből alakul. Felhívom mindenki szíves figyelmét arra, hogy ez nem webshop és nem kereskedés. A modellek javítása és az alkatrészek kategorizálása a hobbim. Ebből a tevékenységből megélni nem lehet, nem is szeretnék, ezért van tisztes foglalkozásom, ami olykor hosszú időkre elvon a szeretett hobbimtól. Ennél fogva egy-egy igény beérkezését követő reakció akár napokig, hetekig is eltarthat. Amennyiben valakinek sürgős igénye merül fel, ezt jelezze az első megkeresésben és igyekszem mielőbb teljesíteni.

Ugyanez vonatkozik a javításokra is. Előfordulhat, hogy hónapokig, akár egy évnél tovább is nálam van egy modell, aminek a javítása egyéb akadályokba ütközhet. Természetesen ilyen esetekben is rugalmas tudok lenni, de mindenkitől kérem, hogy vegye figyelembe, hogy van egy várakozói sorrend.

 

A régebbi, Zeuke, Bttb alkatrészek sajnos erősen megfogyatkoztak. Ezek túlnyomó részét már nem gyártják, ennél fogva a beszerzésük egyre inkább problémás. Ha mégis fellelhető régebbi, jó állapotú darab, akkor annak már olyan magas lenne az ára, mire ideér, hogy nincs értelme beszerezni. Ha mégis meg kell rendelni ilyen régi alkatrészeket, akkor nagyon hosszú várakozási idővel kell számolni. Értsd: egy 3 eurós darabért nem éri meg a logisztikát elindítani, mert mire ideér, addigra 13-15 euró lesz az ára, ezért gyűjtőrendelést kell indítani olyan helyről, ahol az összes kért alkatrész fellelhető. Ezen kritériumok együttes megfelelése pedig nagyon ritka. És nem utolsó sorban nem mindig van arra időm, hogy ezeket folyamatosan kézben tartsam, menedzseljem.

Ezért arra jutottam, hogy jelzem jelen felületen, hogy az alkatrészbörzém kínálata csak bizonyos darabokra korlátozódhat.

Minden esetben szükséges érdeklődni, hogy az adott modellhez létezik-e a kívánt alkatrész. Ebben nagy segítség a mindenki által ismert lengyel gyűjtőoldal. Íme a linkek:

 

KORAI BTTB ALKATRÉSZEK

 

KORAI TILLIG ALKATRÉSZEK

 

TILLIG 2000 ALKATRÉSZEK

 

TILLIG 2007 ALKATRÉSZEK

 

A szükséges alkatrészek cikkszámát kérem megjegyezni és annak alapján lehet rendelni. Ha ez nem sikerül, akkor vagy fotó, vagy a modell megnevezése szükséges.

 

A régi elemek esetében a beérkezés kérdéses és nagyon hosszú idő. Időnként érkeznek bontott mozdonyok, de azokból nem mindig kerül elő a kívánt állapotú alkatrész.

 

Viszont az új, Tillig, Roco, Kühn, Piko modellekhez szükséges részelemek beszerzése folyamatos.

Ebben az esetben is fontos a modell cikkszáma, típusa, ha nem megy, akkor fotó a hibás területről.

 

A lenti listákból sok minden hiányzik, ami viszont van még, azokat a napi javítások igényei miatt meg vissza kell tartanom.

 

Kérem mindezek megértését és ha bármilyen igény van, email-ben lehet érdeklődni, a válaszomban megírom, hogy az adott alkatrész milyen státusú.  

 

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Bizonyos alkatrészek árszintje naponta változik, ezért az érdeklődést követően friss és aktuális árkalkulációt küldök.

 

Köszönöm!

Tóth Gábor

 

    Elérhetőség a jobb felső sarokban!

 

   Karosszériák     Tillig, Zeuke, Bttb modellekhez sőt komplett mozdonyok is!  

 

   Forgóvázak, maszkok, betétek  

 

   Kerekek  Rengeteg gőzöskerék Bttb-hez és új Tillig dízel és villanykerekek

 

   Alvázak, alsó burkolati elemek 

 

   Ablakok  

 

    Hajtáselemek minden mozdonytípushoz

 

    Gőzmozdony alkatrészek vegyesen

 

   Súlyok minden típushoz